Kovo 8 – oji

Atgal

Kovo 8 – oji

Ragelių kaimo biblioteka


Kovo 8 – oji – Tarptautinė moters diena. Lietuvoje ji švenčiama kaip Tarptautinė moterų solidarumo diena. Šią dieną dauguma moterų sulaukia daug dėmesio, sveikinimų, gėlių iš mylimų vyrų, jas aplanko artimieji, vaikai, anūkai, kartais tulpių žiedais moteris pradžiugina kaimynai, darbo kolegos.
Kovo 8 dieną, Ragelių kaimo bibliotekoje, taip pat minėjome šią dieną. Smagu pasidžiaugti, kad moters dienos proga, bibliotekoje susirinkusias moteris savo apsilankymu nustębino Ragelių kaimo seniūnaitis Gintaras Dovydėnas, kuris ne tik pasveikino kiekvieną moterį, bet ir įteikė dovanų, specialų geriamo vandens aktyvinimo padėkliuką. Gintaras papasakojo, kaip veikia, ir kokią naudą teikia, šis, pagal ypatingą technologiją sukurtas  gaminys. Pasirodo, jis aktyvina vandenį, išvalo jį ir suteikia jam kitokių savybių. Žinoma, skamba neįtikėtinai, todėl nieko nelaukusios ėmėmės eksperimento ir patikrinome ar tikrai vanduo pasikeičia. Tam tikslui užplikėme dvi stiklines vaisinės arbatos panaudodamos aktyvintą vandenį ir paprastą, kurį naudoja Ragelių kaimo gyventojai. Ir netrukus galėjome įsitikinti, kad arbata su aktyvintu vandeniu įgavo daug ryškesnę ir skaidresnę spalvą. O ką kalbėti apie kvapą ir skonį. Aktyvuoto vandens arbata skleidė malonų aromatą, čia tikrai jautėsi vaisių saldžiarūgštis skonis. O paprastu vandeniu užplikyta arbata mus nuvylė, skonis buvo toks lyg gertum pasaldintą vandenį. Mūsų naudojamas vanduo turi didžiulę įtaką mūsų sveikatai, juk vanduo yra gyvybė, o švarus vanduo yra sveikata.  
Taigi iš tikro labai malonu sulaukti gražių žodžių ir dovanų, bet dar maloniau, kai žinai, kad vyrams labai svarbu, kad moterys būtų ne tik gražios ir laimingos, bet svarbiausia, kad jos būtų sveikos. Sakoma, kad nebūtinai žmogus, kuris išaugino sūnų, pastatė namą ir pasodino medį turi būti vyras. Labai dažnai tai paprasta moteris. Tad būkite sveikos, mylimos, laimingos ir stiprios!