Popietė „Laikas su knyga“

Atgal

Popietė „Laikas su knyga“

Suvainiškio kaimo biblioteka


Ruduo - tai visos šviesoforo spalvos viename parke. Gyvenimas veržiasi į priekį, kai parkas žaliuoja pavasariškai, ir sulėtėja, kai visos spalvos šviečia vienu metu. Elena Ermolova.
 
Suvainiškio bibliotekoje spalio 20 dieną vyko popietė  „Laikas su knyga“. Susirinko keturiolika knygos mylėtojų. Vienos skaito labai daug, kitos mažiau. Buvo pristatytos naujos knygos  Rokiškio krašto kultūros žurnalas „Prie Nemunėlio“, knyga - albumas „Rokiškio krašto šventovės ir varpai XIII- XXI“ ir keletas grožinės literatūros knygų. Popietėje dalyvavo varpininkė Danutė.
Skaitėme frazes apie rudenį ir lietų. Mėgstu auksinį rudenį: trumpi eilėraščiai, citatos aforizmai. Niekas taip neįkvepia poetų, žodžių ir rimų kūrėjų, kaip metų laikai. Kadangi bibliotekoje veikia paroda „Arbatiniai“ kuriu su priedais  yra 75 vnt. mėginome išrinkti stilingiausi, daugiausia metų turinti, gražiausiu pripažinome visus. Gurkšnojome šaltalankių ir iš Šrilankos atvežtą baltąją arbatą. Nes už lango ruduo ir tiek gražių spalvotų klevo lapų. Popietę užbaigėme pagaminę po gėlės žiedą.
Suvainiškio filialo vyresn. bibliotekininkė Regina Šimėnienė