Baimės kriokliai

Baimės kriokliai

Rachel Caine
Leidykla: BALTO, 2023

Ruta Lendri dažnai kepa sausainius su riešutų sviestu ir šokolado gabalėliais. Ji viliasi, kad sklindantis jų aromatas į namus sugrąžins prieš trejus metus prapuolusį sūnų – juk jis taip mėgo šiuos skanėstus...
Aptikti lyg į vandenį pradingusio Remio Lendrio pėdsakus – tokią užduotį gauna privačioje detektyvų agentūroje įsidarbinusi Gvena Proktor, buvusi serijinio žudiko žmona. Ji supranta sūnaus laukiančią motiną, pati ne kartą patyrė, kad nežinia yra lyg gyvas pragaras, iš kurio gali ištraukti tik tiesa, nors ir skaudi.
Gvena randa ne tik naujų liudininkų, bet ir daugiau dingusiųjų. Tačiau kuo labiau ji artėja prie tiesos, kas nutiko Remiui, tuo stipresnė audra kaupiasi jos pačios namie. Kai jau atrodė, kad po visų sukrėtimų Gvenos, jos širdies draugo ir vaikų gyvenimas grįžo į vėžes, vietos nusikaltėlių šutvė paskelbia ultimatumą – buvusi serijinio žudiko šeima privalo tučtuojau išsikraustyti iš namo prie Daryklos ežero.

Gvena pasirengusi kautis abiejose mūšiuose – meta iššūkį ir jaunuolio pagrobėjams, ir šeimos persekiotojams. Bet ar ji pasiruošusi dėl to paaukoti mylimiausius žmones?