Iškrypę melai

Iškrypę melai

Angela Marsons
Leidykla: Jotema, 2023

Kai detektyvė inspektorė Kima Stoun iškviečiama į prekybos miestelį, vaizdas palieka be žado. Nuotrauka vairuotojo pažymėjime menkai primena vyrą priešais ją, ir pareigūnė supranta, kad turės reikalų su žiauriausiu žudiku, kokį teko sutikti.
Tačiau kai praneša šiurpią žinią aukos žmonai Dianai Filips, Kima pajunta, kad moters reakcija nėra visai normali. Po dvidešimt keturių valandų Diana su savo vaikais dingsta.
Netrukus gamtos rezervate netoliese aptinkamas antras kūnas, pririštas prie kuolų.
Siekdama kuo greičiau išspręsti bylą, Kima su savo komanda atkapsto esminį įkaltį, žūtbūtinai saugomą paslaptį, siejančią abi aukas ir galinčią nusinešti daugiau gyvybių. Paslaptį, kurią saugo ir kai kurie policijos pareigūnai. Susidūrusi su apgaule tų, kuriais turėtų pasitikėti, su nekalbančiais šeimų nariais ir vietos žurnaliste Treise Frost, kuri ima kapstytis prieš metus vyro nužudytos moters byloje, Kima jaučiasi įklimpusi iki kaklo. Ji privalo išsiaiškinti motyvą, kad surastų sistemingai savo aukas žudantį maniaką. Tik ar pavyks atskleisti šokiruojančią tiesą ir sustabdyti žudiką anksčiau, nei jis ras savo naują auką?

Absoliučiai pribloškiantis 5 milijonus egzempliorių per septynerius metus pardavusios autorės Angelos Marsons kriminalinis trileris „Iškrypę melai“ apie detektyvę Kimą Stoun.