Pelėdos Drūlijos Kalėdos, sirgalai ir kiti reikalai

Atgal

Pelėdos Drūlijos Kalėdos, sirgalai ir kiti reikalai

Inga Narijauskienė

Leidėjas: I. Narijauskienė, 2023



Šios knygos pasakos padeda pažinti save, moko atpažinti savo kūno signalus ir formuoti sveikimo įgūdžius susirgus, ugdo savarankiškumą ir savireguliaciją, stiprina nuoseklumą, atkaklumą ir gerąjį užsispyrimą, kurio reikia siekiant tikslo, lavina empatiją ir socialinius gebėjimus, parodo palaikymo svarbą, stiprina pasitikėjimą savimi, kuris gali kurti tikrus stebuklus, ugdo gebėjimą kurti šventinę nuotaiką ir gebėjimą dalyvauti šventėje, skatina kūrybiškumą, aktyvina kalbos raidą. Taip pat knygoje rasite įvairių eilėraštukų, kurie pravers, jei netyčia kada nors ištiktų sirgadienis.
Drūlijos pasakos – smagios, įtraukiančios, formuojančios vertybes, padedančios augti. Jos lengvai suprantamos ir leidžia vaikams greitai susitapatinti su personažais, skatina juos pačius atrasti svarbias tiesas, suburia ir suartina visą šeimą. Be to, jos lavina vaizduotę ir atmintį, stiprina emocinį ir socialinį intelektą, spartina kalbos raidą, plečia žodyną, puikiai tinka ritualų kūrimui.
Terapinės pasakos – ypatingas bendravimo su vaikais būdas. Taip mes galim nepastebimai perduoti jiems svarbias žinias kartu su meile, švelnumu, džiaugsmu ir smagiais nuotykiais. Drūlijos pasakos padeda įvykti patiems tikriausiems STEBUKLAMS!!! Juk tų stebuklų auginant vaikus prireikia KASDIEN – nuolat kyla įvairiausių iššūkių ir klausimų.
Smagaus jums skaitymo! Tegul Drūlijos pasakos neša į jūsų namus daug daug džiaugsmo!