Blogio medžioklė

Blogio medžioklė

Chris Carter
Leidykla: Jotema, 2023

Viskam vieną dieną ateina galas.
Jiedu susipažino universitete — buvo kambariokai. Du šviesiausi protai, kada nors baigę psichologijos programą Stanfordo universitete. Kvantike, Virdžinijoje, vėl susidūrė kaip priešininkai. Robertas Hanteris tapo Los Andželo policijos departamento Ypač žiaurių nusikaltimų skyriaus vadovu. Liusjenas Folteris — pavojingiausiu, daugiausia gyvybių nusinešusiu serijiniu žudiku, kada nors patekusiu į FTB akiratį.
Dabar, pusketvirtų metų praleidęs vienutėje, Liusjenas pagaliau sugebėjo išsilaisvinti. Jis siunta. Pastaruosius pusketvirtų metų Liusjenas mąstė tik apie kerštą. Žmogus, atsakingas už jo sugavimą, turi sumokėti. Jis privalo kentėti. Tas žmogus... Tai Robertas Hanteris. Pagaliau atėjo metas vykdyti planą.

Italų kilmės rašytojas Chrisas Carteris gimė Brazilijoje, o Mičigano universitete studijavo psichologiją ir nusikalstamą elgseną. Kaip Mičigano valstijos apygardos prokuroro kriminalinės psichologijos komandos narys, jis apklausė ir tyrė daugybę nusikaltėlių, įskaitant ir serijinius žudikus.