Knygų aptarimas Kavoliškyje

Atgal

Knygų aptarimas Kavoliškyje

Kavoliškio kaimo biblioteka


Saulėtą gegužės popietę Kavoliškio bibliotekoje gegužės 24 dieną susirinko knygos bičiuliai, į jau tradicija tapusį knygų aptarimą – „Knygos bičiulių paradigma“. Susitikimo metu aptarėme, ką įdomaus skaitėme ir skaitome dabar.
Buvo pristatyta ir aptarta pastaruoju metu labai didelio susidomėjimo sulaukusią anglų rašytojos Kimberly Chambers knygą „Gimę nusikalsti“. Knygos autorė gyvena Rytų Londone, kur kitados yra dirbusi ir diskotekos vedėja, ir prekiavusi gatvėje, ir vairavusi taksi.
Pasirodo, šią knygą perskaitė dauguma susirinkusių, tad užsimezgė įdomi diskusija.
Šis meistriškai sukurtas, aštrus, neleidžiantis nuobodžiauti romanas kausto dėmesį iki pat pabaigos. Įspūdinga istorija apie išdavystę, smurtą ir meilę. Labai įdomi ir įtraukianti knyga, kurioje daug intrigų, keršto. Pabaiga labai netikėta. Tikrai verta skaityti. Belieka išsirinkti knygą, patogią ramią vietelę ir atsiduoti skaitymo palaimai... Gal kurioje iš knygų atpažinsite dalelę savęs, o gal rasite išeitį ar atsakymus į jums rūpimus klausimus. Saulės spinduliai vis labiau kutena veidus, šypsena savaime kyla ausų link. Išnaudokime gražias popietes ir vis šiltėjančius vakarus turiningai – paimant knygą į rankas. Kadangi vasara ir laukiamas „Vasara su knyga“ skaitymo iššūkis jau artėja, knygų bičiuliai buvo pakviesti dalyvauti ir įrodyti sau ir savo draugams, kad vasarą gali perskaityti daugiau nei kelias knygas. Juk knyga – vasaros desertas! Vasara su knyga. Skaitykite, nes knygos dažnu atveju prilygsta vaistams.
Kavoliškio filialo vyresn. bibliotekininkė Jūratė Bulavienė