„Skrebinimas atviruke“ Kamajų bendruomenės centre

Atgal

„Skrebinimas atviruke“ Kamajų bendruomenės centre

Kamajų kaimo biblioteka


Skrebinimas – tai terapija, leidžianti pabėgti nuo dienos rūpesčių bei kasdienybės. Terapija, kuri išlaisvina vaizduotę. Ją pasitelkus gimsta nuostabūs grožio darbai. Skrebinimo technikai galima naudoti praktiškai bet kokias priemones priklausomai nuo kūrėjo fantazijos, bei norų. Jai naudojama įvairios iškarpos, juostelės, kaspinėliai, žolelės ir pan.
Skrebinimo terapijos paslapčių išbandyti, bei išmokti vaikai ir suaugusieji rinkosi kovo 25 dieną, Kamajų bendruomenės centre. Edukaciją mielai vedė ir savo patirtimi dalijosi Enrika Pavilonienė. Ji parodė savo kurtas nuostabaus grožio atvirutes, papasakojo apie medžiagas, kaip skoningai pasirinkti bei suderinti spalvas, papasakojo apie kompozicijos taisykles. Tada visi kibome į darbus: kirpom, komponavom, klijavom kol kiekvienas liko patenkintas savo kūrybiniu darbeliu. Kiekvienas atvirukas gavosi pavasariškai skirtingu bei originaliu.
Išsiskirstėme su plačiomis šypsenomis, dėkingumu už kantrybę edukatorei, bei viltimi, kad  galbūt kažkam taps mėgstama terapija kasdieninėje veikloje...