Knygos „Vidurio amžiaus paauglystė, arba ką veikti po 50 – ies“ aptarimas Pandėlio miesto bibliotekoje

Atgal

Knygos „Vidurio amžiaus paauglystė, arba ką veikti po 50 – ies“ aptarimas Pandėlio miesto bibliotekoje

Pandėlio miesto biblioteka


Pandėlio gimnazijos mokytoja Eglė Glemžienė perskaitė Linos Vėželienės psichologės, psichoterapeutės, pedagogės knygą „Vidurio amžiaus paauglystė, arba ką veikti po 50 – ies“. Eglę Glemžienę labai sudomino perskaityta knyga. Džiugu, kad  savo mintimis apie šią knygą ji  nutarė pasidalinti su Pandėlio miesto bibliotekos lankytojomis. Eglė taip pat stebėjo virtualų knygos „Vidurio amžiaus paauglystė, arba ką veikti po 50-ies?“ pristatymą, kuriame dalyvavo knygos autorė. Eglė Glemžienė  įdomiai, remdamasi knygos ištraukomis, demonstruodama skaidres pristatė šią knygą.
Moterys susidomėję klausė, diskutavo, dalinosi patirtimi, sprendė, ką reikia pakeisti savo gyvenime.
Autorė savo knygoje rašė: „Ištikus vidurio amžiaus paauglystei ir pasibaigus įprastų gyvenimo tikslų sąrašui: baigti mokslus, susirasti darbą, sukurti šeimą ir užauginti vaikus, supratau, kad atėjo laikas improvizuoti. Kilusias idėjas, ką dar būtų galima nuveikti, kai jau viskas, regis, nuveikta, pirmiau patikrinau praktiškai, o paskui tarsi stiklo karoliukus suvėriau į ilgą vėrinį. Rasite čia visko: nostalgijos, vilties, asmeniškumų ir psichologijos mokslo tyrimų. Vėrinys išėjo spalvotas, kaip ir pats gyvenimas. Mane pačią įkvepiantis ir padrąsinantis nesustoti augti, mylėti ir kurti“.
Bibliotekoje turime dvi Linos Vėželienės knygas: „Septynios didžiosios nuodėmės psichologo kabinete“ ir „Žuvis medyje“, kurios  tą pačią dieną buvo išduotos skaitytojoms.
Pandėlio miesto vyresn. bibliotekininkė Aušra Skaburskienė