Bibliotekoje smagu: nuo ekskursijų iki žaidimų

Atgal

Bibliotekoje smagu: nuo ekskursijų iki žaidimų

Rokiškio VB


Gera džiaugtis, kad biblioteka yra tas traukos centras, į kurį šiuo pandemijos laikotarpiu vis dar galima užeiti ne tik pasiimti knygą ar žurnalą, pasinaudoti interneto centro paslaugomis, bet ir susipažinti su vyksiančiomis parodomis, sudalyvauti organizuojamuose renginiuose, pasivaikščioti po biblioteką ir susipažinti su jos teikiamomis paslaugomis. Žinoma, tai reikalauja ir tam tikrų taisyklių paisymų.
Į ekskursijas atvyksta ne tik Rokiškio rajono gyventojai iš įvairių institucijų, tačiau mus mielai aplanko ir kolegos iš kitų Lietuvos miestų bei svečiai iš užsienio. Visada gera pasitikti, ir pasidžiaugti jų nuostaba mūsų didele baltąja biblioteka.
Bibliotekoje veiklas gali rasti ne tik suaugęs, bet ir mažasis skaitytojas. Industrinėje palėpėje įrengtoje žaidimų erdvėje galima žaisti, dėlioti, piešti, klausytis muzikinių instrumentų skambesio, o taip pat ir pasiklausyti kitaip skaitomos pasakos, bei sudalyvauti pasirinktoje edukacinėje programoje, kurios yra mėgstamos lankytojų. Labai visų laukiame ir šiais metais: su tėveliais, seneliais, auklėtojomis ar su draugu.
Vyresn. bibliotekininkė edukacijai Valda Bugailiškienė